Judoclub   Samoerai   Aalter

Login/Pages/Sign_up.html
 
 

Onze club bestaat reeds sinds 1968. Het begon allemaal achteraan in een zaaltje waar nu bakkerij Arickx gelegen is. Toen er te weinig ruimte was, vertrokken we naar het sportzaaltje van het Sint-Jozef Instituut. Daarna hebben we nog in de kelders van de school De Beuk gezweet. Naarmate de club uitgroeide, zijn we verhuisd naar het sportpark van Aalter in de huidige judozaal.


Bent u of uw kind op zoek naar een leuke judoclub die zowel ontspannend als competetief is ingesteld en woont u in de buurt van Aalter, dan zijn wij misschien het adres dat jullie zoeken. Wilt u meer informatie over hoe u lid kunt worden klik dan hier.


Adres:


Lindestraat 17

9880 Aalter

 

Welkom

OFFICIELE SLUITINGSDAGEN SPORTHAL:


HIER kunt u een lijst vinden van de officiële sluitingsdagen van de sporthal in Aalter. Wanneer de sporthal sluit, is er ook geen training.

DOCUMENTEN NIEUWE LEDEN:


Recent lid geworden? Hier vind je al de documenten voor een goede start.

UPDATE wedstrijdregelement: 

Nieuw wedstrijdregelement, details: Reglement.pdf


UPDATE kalender SHIAI: 

Data en uurregeling: hier


COVID-19 : Rekening houdend met de evolutie van het coronavirus en met de maatregelen die de overheden adviseren en/of opleggen, annuleert onze Judo Club de komende trainingen tot nader order. Houd onze website en facebook groep in de gaten, indien de adviezen veranderen zullen we u via deze weg informeren.