Zondag 06-11-2022 ontmoeting Tielt U 9 – 11 – 13

12/21/2022 u9 u11 u13

Ontmoeting te Tielt voor U9/U11/U13 op zondag 6 november 2022.

Ontmoetingte Tielt 06 11 2022

Ontmoeting Tielt 06 11 22 U 9

Door het wegvallen van het Belgisch kampioenschap gemengde ploegen kwam er onverwachts een ontmoeting bij voor onze jeugdige judoka’s. In de U13 hadden we Aukelien, Elise en Tristan mee. Bij de U11 traden Nand en Brent.

We begonnen met Aukelien die als eerste van Aalter mocht starten in een poule van 4. Aukelien verloor haar eerste wedstrijd, won haar tweede wedstrijd en verloor de laatste wedstrijd. Dit leverde haar een 3de plaats op. In haar gewonnen wedstrijd drong ze haar kumikata op, wat altijd leidt tot resultaat. Daarna was Tristan aan de beurt. Hij zat eveneens in een poule van 4. Hij werkte goed en kreeg kansen om te scoren maar vergat af te werken en met twee handen te werken. Tristan werd in zijn poule 4de. Als laatste bij de U13 vocht Elise met een beetje stress in een poule van 3. Ondanks de stress won Elise al haar wedstrijden en werd zo knap 1ste. Wij hadden een leuke voormiddag en ik kon als coach alleen maar fier zijn.

In de namiddag begon Nand die kampte in een poule van 3. Nand won al zijn wedstrijden en werd knap 1ste. In zijn tweede wedstrijd had hij de handen vol met een jongen die hem wild bestormde. Als laatste was Brent aan de beurt. Hij vocht in een poule van 4. Brent begon goed en won zijn eerste wedstrijd vervolgens verloor hij zijn tweede wedstrijd. De laatste spannende wedstrijd won hij door te blijven judo doen. Een dik verdiende 2de plaats was zijn eindresultaat.

Een dikke proficiat aan alle deelnemers! Ik kan enkel maar zeggen goed gedaan!

Gerard en Jeroen

In de late namiddag was het de beurt aan Hamza en hij zat in poule van vijf waar hij ze allemaal heeft gewonnen en verdiende 1 ste plaats heeft behaald. Verslag anderen komt nog van Jeroen. Groeten Samoerai Aalter